We are opening an exhibition with Pere Llobera and Diane Guyot at L21 Gallery in Mallorca on the 25th of July!
ShowroomEditions

Rosa Tharrats

(Feat Lluís Tudela)

CAT  (Scroll down for CAST)

Durant el mes d’Agost Bombon es trasllada a Fonteta, un poble del Baix Empordà on presentarà Les Anèmones.

Les Anèmones parteix d’una col·laboració que Rosa Tharrats i Lluis Tudela van dur a terme el Febrer de 2019 al cap de Creus, on Tharrats va realitzar una instal·lació que Lluís Tudela va fotografiar. Ara, aquestes fotografies es distorsionen i s’empelten en un gran tapís col·lectiu on es reinterpreten a través d’unes escultures que, com membranes, acoblen unes obres amb les altres i generen unitats perimetrals de sentit (visual, atmosfèric, sensorial). Una instal·lació en la qual el document (la fotografia de Lluís Tudela) esdevé cos i pròtesi de l’obra, i viceversa.

L’obra de Rosa Tharrats (Barcelona, 1983) gira entorn al vestir i als teixits des d’un enfoc multidisciplinari que abraça la moda i l’art contemporani. Tharrats va estudiar disseny gràfic a Elisava i disseny de moda a l’Instituto Europeo di Design. Amb la seva tesis va obtenir el Premi de dissenyadors emergents de la passarel·la 080 l’any 2007 i va crear la seva pròpia marca. La seva obra ha rebut ressenyes en revistes y premsa especialitzada com Vogue i Dazed and Confused. Ha exposat de forma nacional i internacional a Galeria Cadaqués, 2015, a Puglia land art Festival, Italia, 2017, a la Galeria Heinrich Ehrhard de Madrid, 2018 o a Patio Herreriano, Valladolid, 2019. Compagina la seva pròpia pràctica treballant per artistes com Donna Huanca, Jordi Colomer o Gabriel Ventura i treballa com a dissenyadora de vestuari per a les pel·lícules d’Albert Serra, per a les dues últimes pel·lícules, Liberté i Historia de la meva mort ha guanyat dos Premis Gaudí.

 

CAST

Durante el mes de Agosto Bombon se traslada a Fonteta, un pueblo del Baix Empordà donde presentará Las Anémones.

Las Anémonas parte de una colaboración que Rosa Tharrats y Lluis Tudela llevaron a cabo en Febrero de 2019 en el Cap de Creus, donde Tharrats realizó una instalación que Lluís Tudela fotografió. Ahora, estas fotografías se distorsionan y se injertan en un gran tapiz colectivo o se reinterpretan a través de unas esculturas que, como membranas, acoplan unas obras con otras y generan unidades perimetrales de sentido (visual, atmosférico, sensorial) . Una instalación en la que el documento (la fotografía de Lluís Tudela) deviene cuerpo y prótesis de la obra, y viceversa.

Rosa Tharrats (Barcelona, ​​1983) su obra se centra en el vestir y los tejidos desde un enfoque multidisciplinar que abarca la moda y el arte contemporáneo. Tharrats estudió diseño gráfico en Elisava y diseño de moda en el Instituto Europeo di Design. Con su tesis obtuvo el Premio de diseñadores emergentes de la pasarela 080 en 2007 y creó su propia marca. Su obra ha recibido reseñas en revistas y prensa especializada como Vogue y Dazed and Confused. Ha expuesto de forma nacional e internacional en Galería Cadaqués, 2015, en Puglia land art Festival, Italia, 2017, en la Galería Heinrich Ehrhard de Madrid, 2018 o en Patio Herreriano, Valladolid, 2019. Compagina su propia practica trabajando para artistas como Donna Huanca, Jordi Colomer o Gabriel Ventura y trabaja como diseñadora de vestuario para las películas de Albert Serra, por las dos últimas películas, Liberté y Historia de mi muerte ha ganado dos Premios Gaudí.